Specialist in Kunststofvloeren

Prijs en Garantie

Prijs

Wat zijn de kosten van een kunststofvloer? Dit is afhankelijk van de grootte en de huidige staat van de vloer. Aangezien elke situatie uniek is, kunnen wij geen standaardisering hanteren met betrekking tot onze prijzen.

Wat wij bieden is een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, waarbij kwaliteit en de wensen van de klant altijd onze uitgangspunten zijn. Een scherpe prijs kunnen wij u bieden doordat wij een lage kostenstructuur hanteren en goedkope inkoopkosten hebben.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, of liever een persoonlijk bezoek van onze adviseur!  DDM Design voorziet u graag van een eerlijk en gespecialiseerd vloeradvies.

Indien u het contactformulier invult, reageert DDM Design zo spoedig mogelijk.
Telefonisch is DDM Design, tijdens kantooruren, bereikbaar op 0570 650.333.
U kunt mailen naar info@ddmdesign.nl.

Garantie

DDM Design verleend standaard 5 jaar garantie op uw nieuwe vloer. Wij conformeren ons aan de algemene consumentenvoorwaarden voor het afbouwbedrijf van de NOA voor consumenten en bedrijven.

De algemene consumentenvoorwaarden van de NOA afbouwgarantie zijn in samenspraak met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

Mocht u niet tevreden zijn over de geleverde dienstverlening dan kunt u zich wenden tot de onafhankelijke geschillencommissie van de NOA.

Voor nadere informatie over de algemene consumentenvoorwaarden voor het afbouwbedrijf verwijzen wij u naar www.NOA.nl.