Specialist in Kunststofvloeren

Antislip Vloeren

Wilt u een veilige vloeroplossing in zowel natte en droge omstandigheden, dan is een Antislip Vloer een passend antwoord.

Natte en daardoor gladde vloeren kunnen gevaarlijke situaties opleveren, met alle vervelende gevolgen van dien. Om uw vloer makkelijker beloopbaar, minder glad en dus veiliger te maken, is een Antislip Vloer ideaal.

Een Antislip Vloer is een variant die toepasbaar is bij Gietvloeren en Coatings. Door toevoeging van instrooimaterialen kunnen zeer slijtvaste en eenvoudig reinigbare vloeren worden gerealiseerd. Ook kan bijvoorbeeld een extra stroeve uitvoering gerealiseerd worden.

Antislip Vloeren zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Antislip Vloeren zijn goed beloopbaar onder natte en droge omstandigheden. Dat maakt Antislip Vloeren heel geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld keukens, sanitaire ruimtes, trappen, bruggen, zwembaden, hellingbanen en galerijen.

 

Kleur en afwerking

Een Antislip Vloer is leverbaar in alle RAL- en NCS kleuren en met een matte-, of een zijdeglans afwerking.

 

Contact

Wilt u meer informatie over een Antislip Vloer. Onze adviseur voorziet u graag van een eerlijk en gespecialiseerd vloeradvies.

Indien u het contactformulier invult, reageert DDM Design zo spoedig mogelijk.
Telefonisch is DDM Design, tijdens kantooruren, bereikbaar op 0570 866 058.
U kunt mailen naar info@ddmdesign.nl.